Studio den Boon

creatief, functioneel en circulair bouwadvies

Ir. Maria den Boon

Passie voor architectuur en bouw

Al vanaf jonge leeftijd interesseerde ik me voor interieur en architectuur. Het fascineerde me dat iedereen, jong of oud, rijk of arm aan het werk of thuis met de gebouwde omgeving te maken heeft. Het is mijn passie om vastgoed optimaliseren binnen beschikbaar budget met oog voor esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid.

Ervaring

Door mijn opleiding bouwkunde aan de TUDelft heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Architectuur, bouwfysica (comfort, energie) en duurzaamheid heb ik hier leren toepassen. Bij Aldus bouwinnovatie heb ik veel gewerkt aan projecten i.s.m. architecten en leveranciers en innovatieve toepassingen in gebouwen kunnen realiseren. Aanvullende vakkennis en expertise haal ik uit de diverse projecten waar ik bij betrokken geweest alsmede evenementen en cursussen. 

Inspiratie

Inspiratie haal ik uit de wereld van kunst, architectuur, fotografie en dans. Mijn voorliefde voor materialisering, compositie, contrasten, detaillering wordt daarin doorlopend gevoed. Ook haal ik nieuwe ideeën en toepassingen uit vakliteratuur en projecten van collega's. 

Contactgegevens

Studio den Boon

Ir. Maria den Boon 

Ursulastraat 19, 2011 PN Haarlem

T: 0624752533

E: info@studiodenboon.nl

KVK 70025703Voor meer info en CV: https://www.linkedin.com/in/mariadenboon/

Of volg voor inspiratie en oplossingen mijn Instagram account:studiodenboon